OVER BOUWMAN ADVOCATEN & MEDIATORS

Laagdrempelig en informeel

Al bijna 50 jaar het no-nonsense advocatenkantoor in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Uden. Een informeel, middelgroot advocatenkantoor voor particulieren en ondernemers (MKB) waar persoonlijk contact en een vertrouwd gevoel voorop staan. Dat betekent dat we informeel met elkaar omgaan en je in klinkklare taal vertellen wat mogelijk is, maar ook wat niet. En het betekent ook dat we niet moeilijk doen als het makkelijk kan.

Heb je een juridische vraag en wil je die graag met één van onze advocaten bespreken, maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze advocaten wanneer het u schikt. Het eerste half uur is gratis. Lees alles over de voorwaarden en bezoeklocaties.

Eén aanspreekpunt

Het is wel zo handig als je met je vragen terecht kunt bij één persoon. Daarom werken we met vaste advocaten die jouw zaak behandelen en met wie je een klik hebt. Veel zaken beperken zich echter niet tot één rechtsgebied, daarom doen wij dat ook niet. Voor elk rechtsgebied hebben we daarom gespecialiseerde advocaten in huis. Samen bespreken we (regelmatig) jouw zaak en bepalen wie onze beste advocaat is om je bij te staan.

Met een team van 12 advocaten zijn we groot genoeg om je op veelvoorkomende rechtsgebieden te adviseren en klein genoeg om het contact persoonlijk en informeel te houden. Naast advocaten treden we in steeds meer (verschillende soorten) zaken ook op als mediator.

De Rijdende Advocaten

Omdat we graag goed en makkelijk te  bereiken zijn, hebben we in totaal vier kantoren en bezoeklocaties: in Uden, Schijndel, Veghel en Tilburg.

Kun je niet naar ons toe komen of vind je het fijner als we bij je thuis of op kantoor je zaak bespreken, dan is het mogelijk dat we naar jou toe komen. Vraag ons naar de mogelijkheden en de kosten.

Advocaten voor het MKB

Als ondernemer loop je tegen tal van juridische kwesties aan. Bouwman Advocaten helpt juridische bedrijfsproblemen te voorkomen en op te lossen.

We geven je praktische hulp over juridische aspecten rondom je bedrijfsplannen en nemen de juridische vraagstukken voor je uit handen. We helpen je bij het opzetten en aanpassen van de juridische bedrijfsstructuur, vragen bouwvergunningen aan, stellen huurovereenkomsten op, en zorgen dat alle arbeidscontracten en management- en aandeelhoudersovereenkomsten aansluiten bij je wensen.

En voor alle gevallen waarin het fout loopt, zorgen we dat je er zo min mogelijk last van hebt. We voeren de (buiten)gerechtelijke incassotrajecten en staan je bij in arbeidsconflicten met medewerkers.

Vacatures en stageplekken

Werk je in de advocatuur of lijkt het je leuk daarin te werken, kijk dan eens bij onze vacatures en stageplekken of stuur ons een e-mail.