Bouwman Advocaten is shirtsponsor van de E4 van FC Uden uit Uden en E5 van RKDSV uit Diessen. We zijn met deze teams op 18 mei naar het Willem II stadion in Tilburg gegaan. Dit als (verlate) activiteit rond het 40-jarig bestaan van Bouwman Advocaten.
De pupillen kregen bij vertrek in respectievelijk Uden en Diessen een blauw- witte rugzak mee om hun voetbalspullen in te doen.
Tijdens de rondleiding door het stadion kwam het gerucht binnen dat FC Twente door de licentie-commissie was bestraft en was teruggezet uit de Eredivisie. Willem II had die dag de laatste training voor de promotie/degradatie wedstrijd tegen NAC en die wedstrijd zou daardoor niet meer nodig zijn omdat Willen II dan in de Eredivisie zou blijven. De selectie van Willem II passeerde de teams al wandelend naar het trainingsveld waarbij een leuke conversatie ontstond en Jurgen Streppel, de trainer van Willem II, zich liet ontvallen wellicht een advocaat nodig te zullen hebben. Dat Willem II nog vol aan de bak moest werd pas later die avond duidelijk.
De pupillen hebben vervolgens de training bezocht. Er ontstond daar een hele aparte sfeer met veel aanwezige pers en vuurwerk.
Na de rondleiding door het stadion werd er in het restaurant gegeten waarna de pupillen naar het sportpark in Diessen gingen om tegen elkaar penalty’s te gaan nemen waarbij de Bouwman Penalty Bokaal kon worden gewonnen. De eerste en tweede prijs gingen naar twee FC Uden spelers: Luuk van den Heuvel en Lisa Daverveld. De derde en vierde prijs waren voor Jurre Aarts en Tom de Wit van RKDSV.
Deze dag was een mooie afsluiting van het voetbalseizoen en gezien de vele positieve reacties van kinderen en ouders was het een geslaagd evenement.

w3NjSCauEe5i-180520162038
winnaars Bouwman Penalty Bokaal

IMG_20160518_172000

CategoryNieuws

© 2015 BOUWMAN ADVOCATEN | ONTWIKKELD DOOR BURO TWEEVOUD

logo-footer

Volg ons op social media: