U heeft een arbeidsconflict waardoor ontslag dreigt of andere omstandigheden noodzaken uw werkgever u te ontslaan. Wat zijn uw rechten als werknemer? Wat zegt de cao hierover? Uw werkgever kan een ontslagprocedure in gang zetten om het contract door de rechter te laten ontbinden. Of hij stelt u voor uw dienstverband met wederzijds goedvinden te beëindigen. Dit doet uw werkgever door u een ontslagvoorstel, beëindigingsovereenkomst of een vaststellingsovereenkomst aan te bieden. Voordat u akkoord gaat adviseren wij u de inhoud juridisch te laten beoordelen. De ontslagrechtspecialisten van Bouwman Advocaten bieden u betrouwbaar advies om een eventueel ontslag af te wenden. Of zij adviseren u welke juridische weg bewandeld moet worden om een zo soepel mogelijke ontslagprocedure te waarborgen. In een persoonlijk vertellen wij u graag wat welke opties u heeft in uw specifieke situatie.

Een arbeidsconflict hoeft niet direct tot ontslag te leiden. Wanneer u en uw werkgever het conflict bespreekbaar willen maken, kan onze een arbeidsmediator dit proces in goede banen leiden. Doel is een werkbare situatie te creëren waarmee u beiden verder kunt. Dit is vaak minder ingrijpend dan de stap naar de rechter. Onze mediator behartigt zowel úw belangen als die van uw werkgever. Een goede onderlinge communicatie vormt een belangrijk onderdeel van het mediation-traject. Een prettige aanpak, welke kan helpen bij een vlotte en harmonieuze afwikkeling van het geschil of de procedure. Met duidelijke afspraken zodat u beiden verder kunt met uw leven. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw specifieke situatie.

Ons kantoor is aangesloten bij de Mediators Federatie Nederland, VFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators).

vFAS-button-250x75

Camiel Aarts

Camiel Aarts

Advocaat sinds: 1984, directeur/vennoot sinds 1993
Rechtsgebieden:
– arbeidsrecht
– civiel recht
– MfM gecertificeerd registermediator
– personen- en familierecht (gespecialiseerd VFAS echtscheidingsadvocaat)
Harm van den Boogaard

Harm van den Boogaard

Advocaat sinds: 2004, vennoot sinds 2012
Rechtsgebieden:
– strafrecht
– civiel recht
– arbeidsrecht
– huurrecht