Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever of overweegt u een echtscheiding? Wilt u er beiden graag uitkomen? Dan kunt u voor het mediationtraject te kiezen. Dit is vaak minder ingrijpend dan de stap naar de rechter. Ook kan mediation u tijd en geld besparen.
Onze mediator behartigt zowel úw belangen als die van uw werkgever of (ex)partner. Een goede onderlinge communicatie vormt een belangrijk onderdeel van het mediation-traject. Een prettige aanpak, welke kan helpen bij een vlotte en harmonieuze afwikkeling van het conflict. Met duidelijke afspraken. De mediator is een specialist in het begeleiden van onderhandelingen. Hij oordeelt niet, maar helpt u om een oplossing te vinden. Zo helpt onze mediator u het geschil zo soepel mogelijk op te lossen of tot goede afspraken te komen met uw werkgever of (ex)partner zodat u verder kunt met uw leven. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw specifieke situatie.

Ons kantoor is aangesloten bij de Mediators Federatie Nederland, VFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en Sociale Zekerheidsadvocaten (logo aanleveren).

MfN-Registermediator CMYK vFAS-button-250x75

Onze specialist

Camiel Aarts

Camiel Aarts

Advocaat sinds: 1984
Rechtsgebieden:
– arbeidsrecht
– civiel recht
– MfM gecertificeerd registermediator
– personen- en familierecht (gespecialiseerd VFAS echtscheidingsadvocaat)