Door het overlijden van een dierbare bent u erfgenaam geworden. Er is echter geen testament opgemaakt waardoor u samen met de andere erfgenamen de bezittingen moet verdelen. Naast het verdriet over het verlies heeft u nu ook te maken met meningsverschillen over de verdeling van de erfenis. Of het ontbreekt u aan vertrouwen in de aangewezen executeur. U vraagt zich af welke mogelijkheden er zijn om de erfenis op een harmonieuze wijze af te wikkelen of om de executeur te ontslaan.
Binnen een samengesteld gezin stuit het regelen van de erfenis vaak op problemen. Omdat uw beide ouders een nieuwe partner hebben wilt u zichzelf goed laten voorlichten over uw rechten wanneer één van uw ouders komt te overlijden.
In deze en andere erfrecht-gerelateerde zaken kunnen onze specialisten u adviseren en begeleiden naar een voor alle partijen acceptabele oplossing. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw specifieke situatie.

Ons kantoor is aangesloten bij VFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en Sociale Zekerheidsadvocaten (logo aanleveren).

vFAS-button-250x75

Onze specialisten

Camiel Aarts

Camiel Aarts

Advocaat sinds: 1984, directeur/vennoot sinds 1993
Rechtsgebieden:
– arbeidsrecht
– algemeen civiel recht
– MfM gecertificeerd registermediator
– personen- en familierecht (gespecialiseerd VFAS echtscheidingsadvocaat)
Myrthe Kools

Myrthe Kools

Advocaat sinds: 2011
Rechtsgebieden:
– personen- en familierecht
– sociaal zekerheidsrecht
Cees de Wit

Cees de Wit

Advocaat sinds: 1998, directeur/vennoot sinds 2005
Rechtsgebieden:
– (ruimtelijk) bestuursrecht
– personen- en familierecht
– vastgoed (bouwen, huren, verborgen gebreken e.d.)