Wanneer u heeft besloten van uw partner te scheiden, is het belangrijk alles goed op een rijtje te zetten. Op welke manier wenst u de scheiding te regelen? Bent u het samen in grote lijnen eens dan kunt u samen met één advocaat of via een mediator uw scheiding regelen. Wanneer u weet dat het wel eens lastig kan gaan worden om samen afspraken te maken zult u met een andere voorbereiding in de scheiding moeten stappen. U heeft dan allebei een eigen advocaat nodig. In beide gevallen kunnen de echtscheidingsspecialisten van Bouwman Advocaten u begeleiden in de afwikkeling van uw echtscheiding zodat u beiden verder kunt met uw leven. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw specifieke situatie.

Wanneer u er voor kiest samen met uw (ex)partner uw scheiding te regelen kan onze scheidingsmediator het proces in goede banen leiden. Dit is vaak minder ingrijpend dan de stap naar de rechter. Ook kan mediation u tijd en geld besparen. Onze mediator behartigt zowel úw belangen als die van uw (ex)partner en uw kinderen. Een goede onderlinge communicatie vormt een belangrijk onderdeel van het mediation-traject. Een prettige aanpak, welke kan helpen bij een vlotte en harmonieuze afwikkeling van de scheiding. Met duidelijke afspraken zodat u beiden verder kunt met uw leven. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw specifieke situatie.

Ons kantoor is aangesloten bij de Mediators Federatie Nederland, VFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators en Sociale Zekerheidsadvocaten (logo aanleveren).

vFAS-button-250x75

Onze specialisten

Camiel Aarts

Camiel Aarts

Advocaat sinds: 1984, directeur/vennoot sinds 1993
Rechtsgebieden:
– arbeidsrecht
– civiel recht
– MfM gecertificeerd registermediator
– personen- en familierecht (gespecialiseerd VFAS echtscheidingsadvocaat)

Cees de Wit

Advocaat sinds: 1998, directeur/vennoot sinds 2005
Rechtsgebieden:
– (ruimtelijk) bestuursrecht
– personen- en familierecht
– vastgoed (bouwen, huren, verborgen gebreken e.d.)
Myrthe Kools

Myrthe Kools

Advocaat sinds: 2011
Rechtsgebieden:
– personen- en familierecht
– sociaal zekerheidsrecht