Als ondernemer heeft u één of meerdere werknemers in dienst. De situatie kan zich voordoen dat u genoodzaakt wordt om een of meerdere medewerkers ontslag aan te zeggen. Dan is van belang te weten wat uw rechten en plichten zijn. Vanaf 1 juli 2015 is de regelgeving m.b.t. het ontslagrecht veranderd. Het ontslagrecht is dan eenvoudiger, sneller en minder kostbaar voor u als werkgever. Of u nu genoodzaakt bent een werknemer als gevolg van een arbeidsconflict, langdurig ziek zijn of niet functioneren, ontslag aan te zeggen, Bouwman Advocaten adviseert u welke juridische weg bewandeld moet worden om een zo soepel mogelijke ontslagprocedure te waarborgen. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over uw specifieke situatie.

Een arbeidsconflict hoeft niet direct tot ontslag te leiden. Wanneer u en de betreffende werknemer het conflict bespreekbaar willen maken, kan onze arbeidsmediator dit proces in goede banen leiden, zodat er een werkbare situatie ontstaat waarmee u beiden verder kunt. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over uw specifieke situatie.

Ons kantoor is aangesloten bij de Mediators Federatie Nederland, VFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators).

vFAS-button-250x75

Onze specialisten

Camiel Aarts

Camiel Aarts

Advocaat sinds: 1984, directeur/vennoot sinds 1993
Rechtsgebieden:
– arbeidsrecht
– civiel recht
– MfM gecertificeerd registermediator
– personen- en familierecht (gespecialiseerd VFAS echtscheidingsadvocaat)
Harm van den Boogaard

Harm van den Boogaard

Advocaat sinds: 2004, vennoot sinds 2012
Rechtsgebieden:
– strafrecht
– civiel recht
– arbeidsrecht
– huurrecht