Met een eigen bedrijf is een echtscheidingsprocedure (of beëindiging van een geregistreerd partnerschap of van het samenlevingsovereenkomst) vaak gecompliceerd van aard en vraagt om een deskundige benadering. De echtscheidingsspecialisten van Bouwman Advocaten adviseren u graag en stellen daarbij zowel uw zakelijke als privébelangen voorop. Zaken als alimentatie, omgangsregeling, co-ouderschap, scheiding van zakelijke belangen en boedelscheiding worden door ons op een persoonlijke en betrouwbare wijze behartigd. In een persoonlijk gesprek adviseren wij u graag over uw specifieke situatie.

Wanneer u het samen in grote lijnen eens bent, kunt u gebruik maken van mediation (link tabblad mediation). Onze echtscheidingsspecialist behartigt zowel úw belangen als die van uw partner. Een goede, onderlinge communicatie vormt een belangrijk onderdeel van het mediation-traject. Een prettige aanpak, die kan helpen bij een vlotte en harmonieuze scheiding. Met duidelijke afspraken. Zo helpen wij u op elke gewenste manier uw echtscheiding zo soepel mogelijk voor u te regelen zodat u zowel zakelijk als privé verder kunt.

Ons kantoor is aangesloten bij de Mediators Federatie Nederland, VFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en Sociale Zekerheidsadvocaten.

vFAS-button-250x75

Onze specialisten

Cees de Wit

Cees de Wit

Advocaat sinds: 1998, directeur/vennoot sinds 2005
Rechtsgebieden:
– (ruimtelijk) bestuursrecht
– personen- en familierecht
– vastgoed (bouwen, huren, verborgen gebreken e.d.)
Camiel Aarts

Camiel Aarts

Advocaat sinds: 1984, directeur/vennoot sinds 1993
Rechtsgebieden:
– arbeidsrecht
– civiel recht
– MfM gecertificeerd registermediator – personen- en familierecht (gespecialiseerd VFAS echtscheidingsadvocaat)