Welkom bij Bouwman Advocaten

Wij zijn een middelgroot kantoor, dat in 1975 is opgericht. Vanuit onze vestigingen in het hart van de Meierij, werken wij met een team van zeven advocaten aan de oplossing van uw juridische vraagstuk. Onze dienstverlening richt zich op particulieren én op ondernemers (MKB). Daarbij zijn wij breed georiënteerd; voor elk rechtsgebied heeft ons kantoor gespecialiseerde kennis in huis.

Eén aanspreekpunt

Onze werkwijze kenmerkt zich door vakkundigheid, persoonlijke benadering en service; Bouwman Advocaten is groot genoeg om u op alle voorkomende rechtsgebieden te adviseren en klein genoeg om persoonlijke ondersteuning te waarborgen. Een eerste oriënterend gesprek is kosteloos. In dit gesprek legt uw advocaat u uit wat uw juridische positie is, wat de haalbaarheid van uw zaak is en u krijgt inzicht in de te verwachten kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bij de behandeling van uw zaak heeft u altijd hetzelfde aanspreekpunt. U onderhoudt met deze medewerker rechtstreeks contact.

Maatschappelijk betrokken

Wij voelen een hechte band met ons werkgebied: onze advocaten en medewerkers zijn allen woonachtig én werkzaam in de regio. Daarmee worden uw belangen behartigd door maatschappelijk betrokken medewerkers, die op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in uw woonplaats en/of vestigingsplaats.

Gevestigd in de ring Eindhoven, Tilburg, ’s-Hertogenbosch

Vanuit onze kantoren in Diessen, Heesch, Schijndel, Uden en Veghel werken wij met vakkundige gedrevenheid aan de oplossing van uw juridische geschil. Bouwman Advocaten: oprecht voor u geregeld.