Op ons kantoor in Uden exposeren van 1 november 2015 tot 1 februari 2016 de kunstenaressen Janneke de Haan, Maartje de Haan en Petra Jansen-Hergarden. U bent van harte welkom om hun exposities te bekijken.

Janneke de Haan (1976): Vanaf haar jeugd en naast haar studie en werk in de psychische zorg heeft ze altijd veel getekend en geschilderd. Ze is haar passie voor het schilderen steeds meer aan het uitbreiden en begeleidt nu mensen in haar atelier in Middelbeers in het ontspannen creatief bezig zijn. Men kan vrij werken of a.h.v. een creatieve opdracht gaan tekenen en schilderen.

Maartje de Haan (1981): Geeft schilderles en -workshops in het realistisch schilderen. Van jongs af aan tekent en schildert ze veel. Naast schilderen in opdracht en het maken van vrije werken, heeft ze veel voldoening in het lesgeven.
Kijk voor meer informatie op hun gezamenlijke website: www.dehaanschilderijen.nl

Petra Jansen-Hergarden (1964)”: Geeft workshops glaskralen branden en het verwerken hiervan in sieraden in haar Oostelbeerse atelier.
Sinds zij enkele jaren geleden in aanraking kwam met het glaskralen branden, is ze verslingerd geraakt aan deze prachtige tak van glasbewerking.

Glas is van zichzelf al mooi, en bestaat in ontelbare kleuren en varianten. Door te combineren met kleuren en technieken kun je mooie eindresultaten bereiken, die altijd uniek zijn. Ook maakt zij herinneringssieraden, met de as van een overledene erin verwerkt.
http://www.kralenateliermona.webs.com

CategoryExposities

© 2015 BOUWMAN ADVOCATEN | ONTWIKKELD DOOR BURO TWEEVOUD

logo-footer

Volg ons op social media: