Vanaf 1 februari exposeert Hein van Roosmalen uit Veghel zijn beelden bij Bouwman advocaten in Schijndel.
Hein van Roosmalen: “Ik heb altijd iets willen doen met kunst. In mijn werk als fysio-/manueel therapeut ben ik dagelijks met allerlei vormen bezig. Dat komt bij het beeldhouwen terug. De soort en de vorm van de steen bepalen uiteindelijk wat je maakt. Het intrigeert me hoe je uit een stuk steen iets kunt maken.
Sinds een jaar of 6 volg ik les bij Atelier 500 in Veghel.
Hier heb ik goede begeleiding gekregen. Er zijn namelijk veel technieken en evenzoveel gereedschappen om steen te bewerken. Ik maak zowel abstracte als figuratieve beelden.
Het is een uitdaging om vaak met een andere steensoort te werken. Ik heb in de loop van de jaren een breed scala aan beeldhouwwerken gecreëerd, waarvan er op dit moment een aantal te zien zijn bij Bouwman advocaten in Schijndel.”
Kom gerust bij ons binnenlopen om de beelden te bekijken. Wilt u ook exposeren, neem dan contact op met Mariëlle van der Horst, 0413-266069 of e-mail naar vanderhorst@bouwmanadvocaten.nl

        

CategoryExposities

© 2015 BOUWMAN ADVOCATEN | ONTWIKKELD DOOR BURO TWEEVOUD

logo-footer

Volg ons op social media: