Van 1 februari tot 1 mei 2017 exposeren Cecile Potjes uit Rosmalen en Sjaak van Schijndel uit Heeswijk-Dinther hun schilderijen bij Bouwman Advocaten in Schijndel.
Cecile Potjes: ” Na de kunstacademie in Den Haag interesseerde ik me steeds meer in het leven en werk van kunstenaars. Mijn kunstenaarsvrienden inspireerden me door hun excentrieke manier van leven vooral in de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw. Hun denkwereld, hun kleding maar vooral hun leefstijl.
Zo ontstond een voorkeur voor Bauhaus. Ik bezocht Kassel en verdiepte me in het leven van Bauhauskunstenaars. Met name de invloed van mijn veel te jong overleden partner, kunstenaar Fred Verstraelen, is kostbaar gebleken.
Mijn ideaal was minimalistisch werken maar ik vocht er desondanks mee. Ik werkte steeds expressionistischer. Ik moest iets kwijt!
Mijn werk toont voorkeur voor abstract expressionisme, een compromis tussen fantasie en werkelijkheid.”
Komt u gerust eens binnenlopen om de kunst te bekijken.
Wilt u ook exposeren, neem dan contact op met Mariëlle van der Horst, 0413-266069 of e-mail naar vanderhorst@bouwmanadvocaten.nl

    

CategoryExposities

© 2015 BOUWMAN ADVOCATEN | ONTWIKKELD DOOR BURO TWEEVOUD

logo-footer

Volg ons op social media: