Echtscheidingsspecialisten van Bouwman Advocaten

Wij zijn dé specialist op het gebied van echtscheiding voor Uden en omgeving.U heeft besloten van uw partner te scheiden. Het is nu van groot belang om alles goed op een rijtje te zetten. Op welke manier wenst u de echtscheiding te regelen? Wanneer u het over de meeste zaken met uw partner op één lijn ligt, kunt u samen met één advocaat of via onze mediator uw scheiding regelen. Wanneer u verwacht dat dit niet gaat lukken, liggen de zaken anders. U heeft dan beide een eigen advocaat nodig. In beide gevallen zullen de echtscheidingsspecialisten van Bouwman Advocaten in Uden, u bijstaan in de afwikkeling van uw echtscheiding, zodat u beide partijen verder kunnen met hun leven. In een persoonlijk gesprek over uw echtscheiding op ons kantoor in Uden, adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

ScheidingsmediatorEchtscheiding Uden

Kiest u er voor om samen met uw partner de echtscheiding te regelen? Maak dan een afspraak met onze scheidingsmediator op ons kantoor in Uden. De mediator zal het proces in goede banen leiden. Dit is minder ingrijpend dan de stap naar de rechtbank. Daarnaast bespaart u met mediation tijd en geld. Onze mediator behartigt de belangen van beide partijen. Goede onderlinge communicatie vormt hierbij een belangrijk aspect van het mediation-traject. vlotte en harmonieuze afwikkeling van de scheiding.

In een persoonlijk gesprek over uw echtscheiding op ons kantoor in Uden, adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0413 266 069 of via ons contactformulier