Bouwman Advocaten Schijndel
Boschweg 23
5481 EB Schijndel
T: 0413-266069
E: uden@bouwmanadvocaten.nl
KVK 160.43.188
BTW NL61.33.265.B01
IBAN NL18RABO0147188598
BIC RABONL2U

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

Advocaat Sint Oedenrode

Gelegen in het hart van de Meierij kunnen wij u als advocatenkantoor uitstekend van dienst zijn voor juridische vraagstukken. Wij staan klaar voor ondernemers in het MKB én particulieren. Hiervoor hebben wij diverse advocaten in dienst, die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden. Kortom: welke rechtsgebied u ook wenst, wij bieden met onze advocaten dé gespecialiseerde dienst. Heeft u een advocatenkantoor nodig in de omgeving van de Meierij? Met Advocaat Sint Oedenrode staan wij u graag bij!

Onze werkwijze

Wij laten u zeer graag kennis maken met onze werkwijze. In het eerste kennismakingsgesprek verkrijgt u direct een goed beeld van ons en weet u meteen of Bouwman Advocaten de juiste match is. U leert uw aanspreekpunt kennen, omdat wij waarde hechten aan duidelijkheid. Daarom heeft u altijd hetzelfde aanspreekpunt bij ons. Maar wat verschilt ons nu van andere advocatenkantoren? Onze werkwijze wordt gekenmerkt door:

  • Vakmanschap
  • Persoonlijke benadering
  • Service

In het kennismakingsgesprek zult u direct merken dat wij enorm betrokken zijn bij uw zaak. U staat als klant bij ons op één en we zullen er alles aandoen om ervoor te zorgen dat u dit ook zo ervaart. Zo verkrijgt u snel inzicht in de haalbaarheid van uw zaak en wat de verwachten kosten zijn. Dit geeft zowel u als ons inzicht in uw zaak. U weet met andere woorden precies waar u aan toe bent. Wel zo makkelijk voor u als klant!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem daarvoor direct contact op met Bouwman Advocaten. Wij helpen u verder met uw juridische vraagstuk en helpen u door uw moeilijkere fase heen. Met meerdere advocaten en specialisaties in alle rechtsgebieden zijn wij hét advocatenkantoor voor Sint Oedenrode en omgeving.