Bouwman Advocaten Uden
Violierstraat 5
5402 LA Uden
T: 0413-266069
E: uden@bouwmanadvocaten.nl
KVK 160.43.188
BTW NL61.33.265.B01
IBAN NL18RABO0147188598
BIC RABONL2U

Openingstijden:
Van maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:00 uur

Advocaat Oirschot

U bent bij Bouwman Advocaten gegarandeerd aan het correcte adres voor juridische kwesties. Wij zijn een advocatenkantoor met de juiste advocaat voor u in Oirschot en omgeving. Ons complete team bestaat uit acht advocaten en acht andere teamleden. Gezamenlijk staan we voor kwaliteit en zorgen we ervoor dat u de beste dienstverlening verkrijgt.

Niet alleen bij personen en familierecht wordt u bij ons met specialisme geholpen. Ook bij andere rechtsgebieden staat er bij ons een specialist voor u klaar. Bouwman Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor die op ieder rechtsgebied u dus van dienst kan zijn. Wij trachten bij iedere zaak de kwaliteit te waarborgen. U heeft bij ons de mogelijk om na afloop een evaluatieformulier in te vullen, zodat wij onze dienstverlening altijd optimaal kunnen blijven aanbieden. Zo is een van onze uitgangspunten om begrijpelijke taal naar de klant toe uit te spreken. Het is van belang dat de advocaat en de cliënt elkaar volledig begrijpen en vertrouwen. Begrijpelijke taal van de advocaat is in deze zeer belangrijk.

Advocatenkantoor Oirschot

Een van de locaties van ons kantoor is Diessen. Dit is nabij Oirschot, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn in deze regio. Voor een afspraak kunt u direct contact opnemen met ons hoofdkantoor in Schijndel. U zult dan geholpen worden middels een centraal telefoonnummer.

Bent u eruit en wilt u een advocaat in de arm nemen? Kom dan direct met Bouwman Advocaten in contact. Bij ons staat u als klant centraal en wij zullen uw zaak serieus behandelen. Advocaat Oirschot om u direct verder te helpen!