Op 15 september 1796 werd in Nederland de allereerste echtscheiding uitgesproken. Sinds 2010 wordt daarom rondom deze datum de dag van de scheiding georganiseerd. De dag van de scheiding is een initiatief van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators. Ook Bouwman Advocaten is aangesloten bij deze vereniging. Op ons kantoor staat 9 september 2016 daarom in het teken van de dag van de scheiding. Op deze dag bent u van harte welkom voor een gratis scheidingscheck.

De bedoeling is om op de dag van de scheiding landelijk aandacht te vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen om zodoende uiteindelijk het proces rondom echtscheidingen te verbeteren. In de aanloop naar de dag van de scheiding vindt u daarom een aantal informatieve artikelen op onze facebook pagina over aan de echtscheiding verwante onderwerpen. Mocht u naar aanleiding van deze artikelen vragen hebben of meer informatie wensen, of mocht u gebruik willen maken van de aangeboden gratis scheidingscheck, dan bent u op 9 september 2016 van harte welkom op één van onze vestigingen tussen 9 uur en 17.00 uur. Op de dag van de scheiding zijn wij – op afspraak – ook geopend tussen 17.00 uur en 20.00 uur. In een kosteloos gesprek van ongeveer 30 minuten kunt u uw vragen aan ons voorleggen en kunnen wij u een eerste advies geven.

Mocht u naar aanleiding van dit artikel vragen hebben of een afspraak willen maken, dan kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer 0413 – 266 069.

CategoryNieuws

© 2015 BOUWMAN ADVOCATEN | ONTWIKKELD DOOR BURO TWEEVOUD

logo-footer

Volg ons op social media: